vakantiekopie

Uitzwaaien groep 8
IMG 29146-7-2018
Vrijdagmorgen werden de leerlingen van groep 8 door alle groepen uitgezwaaid.
De kinderen vormden luid bellend, een erehaag.
Dag groep 8, fijne vakantie en veel succes op jullie nieuwe school!

afscheid groep 8IMG 2923IMG 2935

High tea

20180706 100756

6 juli 2018:
Fleur uit de groep van juf Dominique gaat verhuizen naar Den Haag en nam afscheid met een heerlijke high tea voor de hele klas. Smullen!!

Afscheid van groep 5

IMG 28924-7-2018
Groep 5 van juf Marij en juf Dayenne, nam afscheid van de middenbouw. Ze organiseerden een mini sportdag in het park en trakteerden op lekkere versnaperingen.

Zomerfeest

schoolfeest
29 juni 2018
Onder een stralende zon werd er feest gevierd om het einde van het schooljaar te vieren. Er waren optredens van de kinderen van de midden- en bovenbouw, de schoolband en een poppenkastvoorstelling voor de kleintjes.
Veel kinderen vermaakten zich met de watersproeiers op het schoolplein.
Het was een warme, maar gezellige afsluiting van het schooljaar.
Bekijk het fotoalbum.

Fort Willem

fort willem

29 juni 2018
De kinderen van de middenbouw zijn naar de speeltuin geweest.
Het was lekker warm weer en heerlijk rustig, waardoor er volop gespeeld kon worden op alle speeltoestellen. Ook het zwembad was erg in trek.
Wat hebben ze genoten!
Zie voor meer foto's, het fotoalbum.

Sportdag

sportdag
21 juni 2018
De jaarlijkse sportdag voor de onder-, midden-en bovenbouw werd gehouden in sportpark Jekerdal aan de Mergelweg. Het weer was prima: niet te warm en niet te koud, met af en toe een stevig briesje en een zonnetje. De kinderen hebben een leuke, sportieve dag gehad. Zo hadden we atletiek onderdelen, o.a. sprinten, hoogspringen, verspringen, estafette en verschillende spellen, o.a. trefbal en slagbal.
Dank aan alle ouders die met de verschillende groepjes kleuters langs alle spelletjes liepen. De kinderen hebben ontzettend hard hun best gedaan. Knap hoor!
Ook dank aan de Ouderraad voor het lekkere ijsje!

Schoolverlaterskamp

kamp bb
12 t/m 15 juni

Ook dit jaar hebben we, ondanks een regenachtige start, weer een geweldig schoolkamp in 'de Woushoeve' in Zutendaal gehad. Fietsen, zwemmen, bosspellen, nachtspellen, disco, we waren niet kapot te krijgen. De ouders hadden in ieder geval een rustige week en..... een rustig weekend.

Ridders- en prinsessenkamp

11 en 12 juni 2018

Als afscheid van de onderbouw, had groep 2 een ridder- en prinsessenkamp in Zutendaal. We hebben daar heerlijk gespeeld op het grote grasveld en in het bos. In het bos hadden we een speurtocht met heel veel opdrachtjes. We aten frietjes op het kamp en bij het kampvuur gingen we dansen, zingen en ijs eten.
Maar het allerleukste was spelen met de zaklampen in de slaapzaal, met de pyjama's aan. Het was een heel leuk kamp. Terug op school hebben we alles verteld aan groep 1 en mooie tekeningen gemaakt over het kamp.

Afscheidsmusical, groep 8

musical

4-7 juni 2018:
Groep 8 heeft haar afscheidsmusical opgevoerd in het Kumulustheater.

In samenwerking met ouders en leerkrachten, werd een spectakel getoond waar
iedereen zwaar van onder de indruk was. Het waren schitterende voorstellingen,
met veel dans en muziek, waarbij ieder kind zijn talenten kon tonen.
Wij, als
school, zijn ontzettend trots op deze kanjers en zullen ze zeker gaan missen!