Prikbord

Nieuws & agenda


Carnaval + vrijdag school om 12 uur uit
9 februari 2021

Tempeleers MestreechKachelpieper, Mooswief, buttons

 

Van Tempeleers Mestreech ontvingen wij vrijdag enkele spullen om deze week toch nog een beetje aandacht te schenken aan de Vastelaovend. Een levensgrote Kachelpieper (tijdens de Vastelaovend zijn zij de mannen en de vrouwen die paraat staan om de Prins te begeleiden als voltallig korps of als Prinsewacht). Een Mooswief (de Patrones van de Mestreechter Vastelaovend). En buttons om zelf te kunnen versieren.

 

Donderdag mogen de leerlingen van de Onderbouw verkleed naar school komen. De schooltijden zijn als gewoonlijk van 8.30 - 14.45

 

Vrijdag mogen de leerlingen van de Middenbouw en Bovenbouw verkleed naar school komen. Vrijdag is de school om 12 uur uit. (zoals ook op de schoolkalender vermeld stond)

 

Om er donderdag en vrijdag gezellige dagen van te maken binnen de mogelijkheden, gaan we het als volgt doen:

  • Verkleden mag, moet niet: van volledige prinsessenjurk, tot alleen hoedje of pruikje is prima. Wil je niets, ook prima. Zwaarden, pistolen en dergelijke, laten we zoals gebruikelijk thuis.
  • Alleen gezellige activiteiten in de eigen klas: Carnavals-les, spelletjes, filmpje, o.i.d. We gaan niet hossen, dansen of de boel op stelten zetten dit jaar.
  • We zorgen dat alle kinderen in de klas een zakje chips krijgen en limonade.

Vastelaovend same!!!๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š

 

 

 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren