De opvang

De opvang van Montessori Kindcentrum Maastricht sluit nauw aan bij de uitgangspunten van het Montessori-onderwijs. In de kinder- en peuteropvang combineren we Speelplezier (een methodiek voor de Voor- en Vroegschoolse Educatie) met de Montessori-werkwijze. We zijn veel in de mooie buitenruimte te vinden. 

"Lekker een frisse neus halen!"

Kinderdagverblijf Plons (0 - 4 jaar)

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij ons te komen spelen, ontdekken, leren en avonturen te beleven! Kinderdagverblijf Plons heeft een babygroep voor kinderen van 0 tot 1,5 jaar en 2 peutergroepen. De medewerkers in onze babygroep zijn opgeleid tot babyspecialist. In de peutergroepen is Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) onderdeel van onze pedagogische werkwijze, die we combineren we met de Montessori-werkwijze. We werken nauw samen met basisschool Montessori om de overstap naar het basisonderwijs zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

 

Kinderdagverblijf Plons is open van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur. 

huisstijl

thee-feestje

huisstijl

tafel gedekt

Peuteropvang Montessori (2 - 4 jaar)

Samen spelen, vriendjes maken, ontdekken en leren: dat is peuteropvang Montessori. Kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom. Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) is een onderdeel van onze pedagogische werkwijze, die we combineren met de Montessori werkwijze. Ook peuteropvang Montessori heeft een uitstekende samenwerking met basisschool Montessori om de stap naar het basisonderwijs voor de kinderen soepel te laten verlopen.

 

Peuteropvang Montessori is open op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

BSO Montessori (4 - 13 jaar)

Bij BSO Montessori zijn kinderen welkom om na school te komen chillen, kletsen en leuke activiteiten te doen! We maken gebruik van de fantastische speelplaats van basisschool Montessori en zijn dus veel buiten te vinden. Voor de oudere kinderen vanaf 7 jaar hebben we een dependance aan de Bogaardenstraat, waar we activiteiten aanbieden die goed bij hun leeftijd passen. Maar we doen ook veel samen met de jongere kinderen. 

 

BSO Montessori is open na schooltijd en tijdens schoolvakanties en studiedagen.

 

Contactgegevens

Voor vragen over de kinder-, peuter- en buitenschoolse opvang kunt u contact opnemen met:

 

Stephanie Smeets

Locatiemanager

stephanie punt smeets apestaart mik-piwgroep punt nl

 

Maureen Nelissen

Planner KDV PLons

planner punt m punt nelissen apestaart mik-kinderopvang punt nl

 

Kim Bisscheroux

Planner BSO Montessori en Peuteropvang Montessori

planner punt k punt bisscheroux apestaart mik-kinderopvang punt nl

 

 

 

 

 

 

 

Samen spelen

Thuisgevoel

Babyspecialisten

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren