Prikbord

Nieuws & agenda

Gouden penseel?!

clara

Clara uit groep 5 van juf Carola heeft meegedaan aan een tekenwedstrijd van J.K.Rowling en ze heeft gewonnen! Haar gewonnen tekening staat nu in het nieuwe boek van J.K. Rowling, genaamd 'Ickabog'. Clara heeft het boek zelf ook gekregen. Ook heeft de school een boekenpakket gewonnen voor in het DOC ter waarde van €500,-. Ze deed mee, omdat ze tekenen en lezen heel leuk vindt. Dankzij Clara staan er nu nog meer boeken in het DOC waar ook andere kinderen nu veel leesplezier aan kunnen hebben! Gefeliciteerd, Clara!

Wellicht hebben te maken met een toekomstige winnaar van de gouden penseel (prijs voor de mooiste illustraties bij kinderboeken, red.)

 

20 novemberLees verder
Leerlingen Montessori laten zich zien

fietsverlichtingactie

Vandaag hebben de verkeerswerkgroep van school samen met de vrijwilligers van veilig verkeer Maastricht de verlichting van onze fietsende leerlingen gecontroleerd. Veel kinderen hadden de verlichting in orde. Enkelen hebben adviezen gekregen ten aanzien van de verlichting en reflectoren.

Alle kinderen hebben een hanger aan hun fiets gekregen waarop staat of de verlichting voldoet of dat er naar gekeken moet worden. We danken de verkeerswerkgroep van school en de vrijwilligers van veilig verkeer Maastricht voor de hulp bij deze actie. Onze leerlingen laten zich letterlijk zien🚲💡

19 novemberLees verder
Schoolfruit

Vanaf vandaag krijgen de kinderen de komende weken op woensdag, donderdag en vrijdag op school groente en fruit aangeboden. Dit wordt aangeboden op scholen met behulp van Europese subsidies. Kijk voor meer informatie op: https://www.euschoolfruit.nl/nl/schoolfruit.htm

 

Kinderen krijgen op school groente en fruit aangeboden woensdag, donderdagen en vrijdagen. U kunt er dan voor kiezen om die dagen geen groente/fruit van thuis mee te geven. Er is iedere week wisselend aanbod. Schoolfruit

11 novemberLees verder
verkiezingen

leerlingenraad

 

Na eerlijke verkiezingen zijn binnen een dag alle stemmen geteld van de belangrijkste verkiezingen die in 2020 hebben plaastgevonden. Met trots presenteren we de leerlingenraad voor komend schooljaar.

Jason, Sarah, Inés, Elize, Teun, Lis, Amelie, Jip, Jada, Lydia en Eva vormen dit jaar de leerlingenraad. Dolf en Ravian zullen samen met de leerlingenraad vergaderen. 

Vol goede ideeën hebben we vanochtend de eerste vergadering gehad. Onderwerpen die we komend jaar zeker willen behandelen zijn: milieu, speelmaterialen, antipesten, Snappet, voetbalveld en schonere toilletten. Dat lukt natuurlijk niet allemaal in een keer, maar we gaan er mee aan de slag!

10 novemberLees verder
nieuwe website

website

Sinds vandaag is onze nieuwe website online. U kunt deze bezoeken op het vertrouwde adres www.montessori-bs.nl

3 novemberLees verder
Kalender
Sinterklaas op school
3 decemberLees verder
Studiedag Mosalira
7 decemberLees verder
Ouderraad
8 decemberLees verder
Kerstviering/kerstmarkt
15 decemberLees verder
alle groepen 's middags vrij
18 decemberLees verder
Kerstvakantie
19 decemberLees verder
Studiemiddag
13 januariLees verder
Cito Toets
18 januariLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren